DogAbility

Individuele lessen

Ga je niet graag naar een hondenschool om in een groep met je hond de basisvaardigheden te leren? trekt je hond aan de lijn? Wil je graag leuke activiteiten met je hond ondernemen in de vorm van speuren of spel? Vraag naar de mogelijkheden! 

Gedragstherapie

Valt jouw hond uit aan de lijn? Is het (bijna) niet mogelijk om bezoek thuis te ontvangen? Voel je je machteloos en schaam je je misschien wel eens voor het gedrag van je hond? Of zijn jullie misschien slachtoffer van een uitval door een andere hond en is je hond daardoor ontzettend angstig? Heb je het gevoel dat niks helpt? Schakel hulp in!

De Buitenlandse hond

De buitenlandse hond, een andere achtergrond. Een moeilijke start, andere leerervaringen en allerlei factoren die om een specialisatie vragen. Wat heb ik jullie te bieden?

Mantrailen

Lekker samen met je hond aan het werk. Bij mantrailen is het doel om zo snel mogelijk een vermist persoon op te sporen door diegene zijn spoor te volgen. Een leuke activiteit die je met iedere hond kunt doen. Van jong tot oud, van onzeker tot actief. 
Zonder druk en dwang lekker aan de slag met de natuurlijke instincten van je hond.

Neem contact op.

Telefoon

0657111084                         

Email

info@dog-ability.com                         

Social Media!

© Copyright DogAbility | Auteursrechten voorbehouden | KVK 93702450

Mobirise web page creator - Get more