Mobirise

Even voorstellen.

Mijn naam is Patricia Geertsema, samen met mijn gezin woon ik in Farmsum. Opgegroeid met honden, als hele jonge meid kregen wij onze eerste Berner Sennen Balou in huis. Vanaf het eerste moment was dat duidelijk, Balou was mijn hond. Daar is de liefde voor de Berner Sennen ontstaan. 
Toen ik op mijzelf ging wonen kon een hond natuurlijk niet ontbreken. Lio en Ziggy woonden direct in de eerste week ook al bij mij en daarnaast werd ik gastgezin bij Straydogs Rescue Nederland. Terwijl er veel opvang hondjes de revue passeerden liep ik tegen verschillende dingen aan. Billy is zo'n opvanger die is blijven hangen. En wat was dat hard werken zeg. Met alles wat ik nu weet had ik dingen heel anders aangepakt. Wat was hij bang, reactief en ongelukkig in het begin. We vonden een gezamenlijke hobby, helemaal verslaafd raakten wij aan speuren en dat is onze redding geweest. 
Voor mij zelf en de organisatie ben ik mij nog meer gaan verdiepen in honden en hun gedrag. Ik dook de schoolbanken weer in en mocht mijzelf Kynologisch instructeur noemen. Volgde ik meerdere webinars over honden en gedrag en ben ik mij steeds verder gaan verdiepen. 

Gelukkig is er in de afgelopen jaar veel veranderd als het gaat om honden en opvoeden. Met deze vernieuwde inzichten werd het ook tijd voor nieuwe opleidingen. Opnieuw gestart voor Kynologisch instructeur en inmiddels de specialisatie buitenlandse hond afgerond. Ook ben ik mij dankzij Cindy van Dierbare Ontmoetingen gaan verdiepen in het werken met honden in gezinnen. Heb ik een ijzersterk programma om mensen alle tools te geven om honden goed voor te bereiden op de komst van een baby en hoop ik binnenkort de opleiding tot Gedragstherapeut aan Annorlunda af te ronden. 

Daarnaast werk ik op flexibele basis bij Honden Hotel Excellent, het tot nu toe enige Fear free pension in Nederland. Dit maakt dat ik mijn werkgebied enorm kan uitbreiden en in de drie noordelijke provincies werkzaam ben. Online of bij jullie thuis er is van alles mogelijk. Ik heb een duidelijke visie en die loopt als een rode draad door al mijn programma's heen. Honden positief opvoeden houd niet alleen dat we niet werken met (fysieke) correcties, maar ook met duidelijkheid, voorspelbaarheid en vaste regels. Die kunnen ook op een vriendelijke manier worden toegepast. Iedere hond is een individu op zich en vraagt een eigen aanpak. Door alle facetten rondom jullie samenleving mee te nemen ontstaat er een op maat gemaakt plan. Ben jij er klaar voor om jouw leven met je hond anders in te richten? Heb je hulp nodig? Plan een afspraak met mij in voor een geheel vrijblijvend online kennismakingsgesprek! 

Neem contact op.

Telefoon

0657111084                         

Email

info@dog-ability.com                         

Social Media!

© Copyright DogAbility | Auteursrechten voorbehouden | KVK 93702450

Build a free web page with Mobirise