Even voorstellen


Mijn naam is Patricia, samen met mijn man en zoon woon ik in Farmsum. Bij ons woont Billy, Billy is vanuit Roemenië geadopteerd. Hij komt via de organisatie Straydogs Rescue Nederland, waar ik al een aantal jaren vrijwilliger voor ben. Voor de stichting doe ik onder andere de nazorg. Billy is mijn grote leermeester, als zieke pup kwam hij naar Nederland, hij heeft hierdoor nog meer als andere pups uit het buitenland een behoorlijk groot stuk socialisatie gemist. Het was een ontzettend onzeker hondje, dit uitte zich met name in heel erg uitvallen naar alles en iedereen, er was doordat ik zelf nog zo weinig wist voor mij geen land mee te bezeilen. Hij was ontzettend druk en meerdere keren heb ik mij afgevraagd waar ik in hemelsnaam aan was begonnen. 

Samen zijn we verslaafd geraakt aan mantrailen, deze sport is onze redding geweest en doen we nu 8 jaar later nog steeds met heel veel plezier. Billy kwam tot rust, kreeg meer zelfvertrouwen en ik leerde mijn hond lezen. Voor de stichting ben ik weer naar school gegaan en ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in honden en hun gedrag. Momenteel volg ik de opleiding Buitenlandse hond Inzicht, start ik binnenkort bij Dierbare Ontmoetingen om meer te kunnen betekenen en gezinnen en ga ik een opleiding afronden aan Annorlunda. 

De afgelopen 10 jaar bij Straydogs heb ik al ongelooflijk veel geleerd, er is echter nog zoveel meer te leren. Mijn lessen starten allemaal met een intake, zo kan ik gericht bekijken wat jullie nodig hebben, de lessen daar ook op afstemmen. En mocht er iets op mijn pad komen waarvan ik nog niet over voldoende kennis beschik kan ik jullie doorverwijzen naar hele fijne collega's.

Mobirise

Neem contact op.

Telefoon

0657111084                         

Email

info@dog-ability.com                         

Social Media!

© Copyright DogAbility | Auteursrechten voorbehouden | KVK 93702450

Mobirise free builder - Find out