2.7.00.000

Kinderen in NL

2.200.000 honden in NL

150.000

Aantal bijtincidenten per jaar

Meer dan 90% van de gevallen door een bekende hond!

75.000

Aantal bijtincidenten bij kinderen per jaar

in 97% van de gevallen in het bijzijn van een volwassene!

Gratis kennismakingsgesprek

Via de email, het contactformulier of uiteraard ook telefonisch kun je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal via Zoom plaatsvinden en neemt ongeveer 30 minuten in beslag. 

Wat kun je van mij verwachten?
Ik probeer zo goed mogelijk in kaart te brengen wat jullie op dat moment nodig zijn. Misschien ben je geholpen met een duidelijk advies en kan ik een tip voor het hele gezin met jullie delen. Ontvang je direct management tips en zal ik de eerste stap naar een oplossing met jullie delen. Of krijg je in ieder geval een duidelijk antwoord op hoe ik jullie kan helpen.

Mogelijk is jullie situatie ingewikkelder of spelen er grote risico's, twijfel niet en bel in dat geval gewoon! Dan bespreken we eerst alle veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden. Volgt er direct een begeleidingsaanbod met heldere en duidelijke verwachtingen, is er een samenwerking of een doorverwijzing naar iemand met de juiste kennis!

Welke vragen kunnen jullie verwachten?

- Woonomgeving
- Reden voor het gesprek
- Relatie tot het kind, welke leeftijd?
- Wat voor hond? Naam, leeftijd en achtergrond?


Is er niet een directe aanleiding en twijfel je of je hulp nodig bent? Is je niet helemaal duidelijk wat ik voor jullie kan doen? Ook dan hoor ik graag van je!Contactformulier

Na het invullen neem ik zsm contact met jullie op!

© Copyright DogAbility | Auteursrechten voorbehouden | KVK 93702450

Develop a free website - Find more